Partners

Enkel door de goede samenwerking met onze partners zijn onze bouwkampen mogelijk.

Dank aan allen voor de professionele samenwerking en steun!


VTI Brugge is één van de grootste nijverheidsscholen van Vlaanderen.  Zo’n 1400 leerlingen volgen er een brede waaier aan technische opleidingen.

 

Het behoort tot het opvoedingsproject van de school dat leerlingen worden aangezet om te leren verder kijken dan hun neus lang is. Niet alleen getuigenissen zijn hierbij belangrijk, maar ook daadwerkelijke inzet horen daarbij.

Kukua Pamoja vzw

Kukua pamoja is het swahili voor Samen groeien. Aan de hand van samenwerkingen met mensen van een andere cultuur in een ander land groeien onze leerlingen in het multicultureel samenzijn. Tevens helpen ze ter plaatse mee met de plaatselijke bevolking om te groeien naar een betere toekomst.


C-re-aid, opgericht in 2012, is een architecturale NGO die zich toelegt op het verkennen van de mogelijkheden van verantwoord bouwen en materialen; sociaal-economische en ecologische verbetering op lange termijn in Tanzania bevorderen.
Amani Children's Home is een opvangtehuis voor straatkinderen. Hereniging met het gezin staat centraal, als dit echt niet kan zoeken zez oplossingen bij de familie. Als ook dit niet lukt zullen ze de kinderen de beste zorgen en onderwijs geven in het opvangtehuis.


www.amanikids.org